"Відлітає у вирій літо..."

2015-09-01

/Files/images/IMG_0020.JPG

Степовий НВК серед тисяч шкіл розчиняє свої двері учням, посміхається блиском вікон, що віддзеркалюють блакить неба і золоте сонячне сяйво.

Урочиста лінійка. Вишиковані класи, розмаїття вишиванок, барви квітів, під урочисті звуки Гімну держави злітає прапор України. І хоч літо ще озивається веселим настроєм, нестримними звуками і ритмами танців, проте Перше вересня налаштовує на трудові будні.

Як завжди, щиро і тепло вітає школярів, колег-учителів, батьків та гостей директор НВК Тимошенко Наталія Павлівна.

Гості свята також звертаються з словами вітання: сільський голова Григор Л.О., наші постійні спонсори Цвігун М.С., Ковальська А.В., Барбой В.М.

А на червону доріжку виходять першокласники – саме вони сьогодні у ролі іменинників. Для них найперше це свято. Для них – усміхнена вчителька, посмішки усіх інших школярів.А ще малюків чекав приємний сюрприз – подарунки (шкільний набір канцтоварів) від благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір».

А на зміну їм вишиковуються ті, для кого це останній шкільний першовересневий дзвоник – майбутні випускники-одинадцятикласники. І радість, і тонкий смуток у їх словах, бо ось-ось – і скінчиться їх веселе школярське дитинство.

А над шкільним подвір’ям лине пісня про Україну у прекрасному виконанні учениць 10 класу. І кожен з присутніх справді почувається хрестиком у розкішному візерунку України.

Линуть у небо дитячі голоси. І народжується впевненість, що це голоси тих, хто ще прославить рідну школу, рідну Україну, бо все починається з шкільного порогу.

Лунає дзвоник – сповіщає про початок напруженої роботи у 2015-2016 навчальному році.

Хай щастить вам, діти! Хай мирне небо сяє над нашою землею!

Світлої дороги до знань!

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi