Олімпійський тиждень

2015-09-11

З 07.09 по 11.09 у Степовому НВК пройшов Олімпійський тиждень, який мав на меті виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування у них навичок та культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

Різні змагання, конкурси, естафети, олімпійський урок - все це у дні святкування чекало на учнів НВК.

У понеділок 07.09. педагогічний та учнівський колетиви вишикувалися на лінійку, де було оголошено план проведення Олімпійського тижня.

Наступного дня серед учнів 7 - 11 класів була проведена відео - вікторина з історії Олімпійських ігор.

Перші змагання "Веселі старти" серед учнів початкових класів покликали на шкільний стадіон не лише учнів, а й вчителів НВК. Тут відбулася справжня завзята боротьба: човниковий біг, біг із перешкодами, перетягування канату - це далеко не весь список усіх випробувань. У цих змаганнях переможцями стали учні 4 класу (класний керівник Куліда С.Г.).

Серед учнів старшої школи вчителем фізкультури була проведена бесіда із використанням відео - роликів "Перспективи українських команд у всеукраїнських та міжнародних змаганнях з футболу".

У четвер на шкільному стадіоні знову було гамірно. Тут зібралися не лише хлопчики та юнаки, які брали участь у змаганнях із футболу, а й дівчата і всі класні керівники, які вболівали за своїх чемпіонів.

У п'ятницю відбулося змагання "Стрибки на скакалці" серед дівчаток. Перемогу отримала Демідова Карина учениця 5 класу (класний керівник Іщенко В.В.).Того ж дня вчителем фізичної культури Кругляком В.А. було проведено Олімпійський урок серед учнів 5-7 класів.

Веселими та задоволеними залишилися всі учні та вчителі. Ми ще раз побачили, що в нашому НВК ростуть сильні, спритні та сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог - як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi