• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічні ранки та святкова пригода у Степовому НВК.

Новорічні ранки та святкова пригода у Степовому НВК.

2015-12-25

/Files/images/den_vchitelya_2015/IMG_3284.jpg

Для учнів Степового НВК 24 грудня розпочалися Новорічні ранки та святкова програма.

Учні початкових класів вирушили у чарівну "Новорічну казку", де на їхньому шляху зустрічалося безліч казкових персонажів. Разом з ними вони співали новорічні пісні, водили хороводи навколо святкової ялинки, грали в цікаві ігри, відгадували загадки і, звичайно, отримували смачні солодкі подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки. З вітальним словом до учнів, батьків і всіх присутніх звернулася директор Степового НВК Тимошенко Н. П., яка побажала всім міцного здоров'я, наснаги, успіхів у навчанні, а батькам терпіння у вихованні своїх дітей. Наталія Павлівна подякувала батькам за підтримку школи, тісну співпрацю, спонсорську допомогу для розвитку і виховання їх дітей.

Старшокласники переглянули чарівну TV-пердачу "Новорічні пригоди Діда мроза та Снігуроньки", дізналися про традиції святкування Нового Року на Гаваях, були свідками зникнення Діда Мороза та Снігуроньки. Під час рекламних пауз були проведені веселі конкурси для глядачів із залу, які отримували за участь новорічні сувеніри. Окрасою вечора став конкурс "Міс кришталевий черевичок". Учениці 6-го класу демонстрували свої вміння первтілюватися у різноманітні образи, дивували своїми талантами. У чесній боротьбі перемогла Піддубняк Ілона, яка виступила в образі Королеви Мрій.

25 грудня відбувся святковий ранок для найменших вихованців НВК - дошкільняток. На свято їх покликала чарівна красуня - лісова ялинка з новорічного лісу. Дітлахи підготували Діду Морозу свої подарунки - пісні, хороводи, віршики, за що отримали від нього солодощі. Усі учасники дійства отримали позитивний настрій та море емоцій.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi